Dit zijn wij, Amber & Hessel. 

We focussen ons op OHANA. OHANA staat voor een mix van unieke individuen, samengebracht door liefde. Je familie. Dat is de kracht van ons bedrijf. Een handgemaakte en samen ontworpen meubel kan van een huis een thuis maken, een thuis voor jouw OHANA. 

Hessel: Ik ben drijvende kracht achter het bedrijf. Als klant zal je voornamelijk contact hebben met mij en ik ben ook de creatieve maker die jullie meubel ontwerpt, maakt en komt plaatsen.
Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd, heb een aantal jaar als technisch ontwerper gewerkt en bij defensie op een technische afdeling een uitdagende functie gehad. Ik wilde mijn creativiteit en mijn gezin meer ruimte en vrijheid geven. Zo is OHANA ontstaan.  

Amber: Ik ben de stille kracht in het bedrijf. Ik werk op de achtergrond mee aan het bedrijf. Ik help Hessel met ontwerpen, boekhouding, social media en nog veel meer. Boven alles ben ik de mama van onze twee zoontjes, de drijvende kracht achter ons eigen OHANA.   

Dromen waarmaken

Onze zoon Boet heeft ons geleerd dat we onze dromen achterna moeten gaan. Het diepe inspringen en er voor gaan, ondernemen. Onze passie is handgemaakte producten produceren waar mensen blij van worden. Waar ze gelukkig mee zijn.

We geloven dat de passie en aandacht die wij on onze producten stoppen resoneert met het gevoel wat jij krijgt bij het ontvangen van je OHANA product. We willen dat je je goed voelt en dat je OHANA zich welkom voelt. 

Minimalistisch, duurzaam, robuust en milieubewust.